Marlinarije recepti & recenzije restorana Pretplati se
PopularnoSlano

Slane palačinke s gljivama i špinatom

1 Min. čitanja

Sastojci:

  • 1 šalica brašna
  • 2 jaja
  • 1 šalica mlijeka
  • Prstohvat soli
  • 200g šampinjona, nasjeckanih
  • 1 šalica špinata
  • 1 češanj češnjaka, sitno nasjeckan
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1/2 šalice kiselog vrhnja
  • Sol i papar po ukusu

Priprema:

  1. Umutite jaja s mlijekom i solju, postepeno dodajte brašno i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu.
  2. U tavi zagrijte malo ulja i pecite palačinke.
  3. U drugoj tavi zagrijte maslinovo ulje i propržite češnjak, dodajte gljive i pržite dok ne omekšaju.
  4. Dodajte špinat i miješajte dok ne uvene.
  5. Svaku palačinku napunite smjesom od gljiva i špinata, preklopite i poslužite s kiselim vrhnjem.

– Marija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)