Marlinarije recepti & recenzije restorana Pretplati se
NajnovijeIz jedne tave

Rižoto s piletinom i povrćem

1 Min. čitanja

Sastojci:

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 luk, nasjeckan
  • 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
  • 1 crvena paprika, nasjeckana
  • 1 šalica riže
  • 500ml pilećeg temeljca
  • 200g pilećih prsa, nasjeckanih
  • 1 šalica zamrznutog graška
  • Sol i papar po ukusu
  • Parmezan za posipanje

Priprema:

  1. U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje i propržite luk i češnjak.
  2. Dodajte papriku i pileća prsa, pržite dok ne porumene.
  3. Dodajte rižu i promiješajte da se obloži uljem.
  4. Postupno dodajte pileći temeljac, miješajući dok riža ne upije tekućinu.
  5. Pred kraj kuhanja dodajte grašak, sol i papar.
  6. Poslužite s naribanim parmezanom.

– Marija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)