Sastojci:
- 300g tjestenine
- 2 tikvice, nasjeckane
- 1 crvena paprika, nasjeckana
- 1 žuti luk, nasjeckan
- 2 rajčice, nasjeckane
- 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
- 2 šalice bešamela
- 1 šalica naribanog mozzarella sira
- 1/2 šalice naribanog parmezana
- Sol i papar po ukusu
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema:
- Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
- U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje i propržite tikvice, papriku, luk, rajčice i češnjak.
- Pomiješajte kuhanu tjesteninu s povrćem i bešamelom.
- Prebacite smjesu u tepsiju i pospite mozzarellom i parmezanom.
- Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180°C 20-25 minuta ili dok se sir ne otopi i dobije zlatnu boju.
– Marija