Marlinarije recepti & recenzije restorana Pretplati se
NajnovijeIz jedne tepsije

Pečena tjestenina s povrćem

1 Min. čitanja

Sastojci:

  • 300g tjestenine
  • 2 tikvice, nasjeckane
  • 1 crvena paprika, nasjeckana
  • 1 žuti luk, nasjeckan
  • 2 rajčice, nasjeckane
  • 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
  • 2 šalice bešamela
  • 1 šalica naribanog mozzarella sira
  • 1/2 šalice naribanog parmezana
  • Sol i papar po ukusu
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema:

  1. Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
  2. U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje i propržite tikvice, papriku, luk, rajčice i češnjak.
  3. Pomiješajte kuhanu tjesteninu s povrćem i bešamelom.
  4. Prebacite smjesu u tepsiju i pospite mozzarellom i parmezanom.
  5. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180°C 20-25 minuta ili dok se sir ne otopi i dobije zlatnu boju.

– Marija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)